ECURA | HELSETJENESTER I HJEMMET

Midlertidig ansatte, sommervikarer og tilkallingsvikarer søkes til Hole, Ål, Øvre Eiker og Ringerike!

Vil du bli med på å gjøre en forskjell i andres liv samtidig som du skaffer deg en ekstraordinær kunnskap?

Vi søker nå etter omsorgsfulle og dedikerte sommervikarer, tilkallingsvikarer og ansatte til midlertidig stillinger til våre tjenestemottakere. Klikk deg inn på stillingene og les mer om hva vi tilbyr: 

Midlertidig ansatt og tilkallingsvikarer søkes til Hole!
Sommervikarer og tilkallingsvikarer søkes til Ål!
Sommervikarer og tilkallingsvikarer søkes til Øvre Eiker!
Sommervikar/ tilkallingsvikar søkes til Ringerike!


Ecura er et resultat av flere selskaper som har slått seg sammen for å bygge et kvalitetsorientert norskeid helse- og omsorgsselskap. Vi er i sterk vekst og sysselsetter nå ca 3 000 ansatte fordelt på ulike virksomhetsområder. Våre tjenester omfatter heldøgns tjenester for personer med særlige omsorgsbehov, veiledningstjenester og avlastning, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), hjemmetjenester, vikartjenester for helsepersonell samt rusbehandling (Vangseter). Gjennom "Helsekursportalen" tilbyr vi nettbaserte helsekurs for helsepersonell. Konsernet har virksomhet i hele landet.

I Ecura jobber vi etter verdiene Endringsorientering, Omsorg (av latin Cura), Utvikling, Respekt og Ansvar. Vi skal gi omsorg med respekt og verdighet forankret i gode systemer. Derfor er vi ISO sertifisert både innen miljø, arbeidsmiljø og kvalitet. Som første helseforetak i Norge ble vi også sertifisert for ISO 27001; informasjonssikkerhet i 2020.